Izbornik

Zapaženi rezultati naših učenika i učenica na 43. regionalnoj domijadi

Ponedjeljak, 23. 4. 2018. Tekst: učenik Nikola Šantek, odgajatelj Đorđe Kozomara

U organizaciji Učeničkog doma Virovitica 21. 4. 2018. održana je 43. regionalna Domijada regije Sjever tijekom koje je nastupilo 10 učeničkih domova u športskim i kulturnim dostignućima (Dom učenika srednjih škola Bjelovar, Učenički dom graditeljske škole Čakovec, Učenički dom Svjetionik. Učenički dom škole Srednja škola ‘August Šenoa’ Garešnica, Učenički dom Ivanić Grad, Učenički dom Križevci, Učenički dom Kutina, Učenički dom Srednje škole Marševec, Učenički dom Varaždin, Učenički dom Virovitica).

Za svakog učenika i odgajatelja dan održavanja domijade je poseban, a natjecatelji i radovi u čiji je nastanak uloženo puno truda i ljubavi nastoje se prezentirati u najboljem svjetlu. Svi natjecatelji i svi radovi, i nagrađeni i nenagrađeni, predstavljali su ponos našeg Doma. Stoga čestitamo svim učenicima i odgajateljima koji su pridonijeli našem uspjehu! Učenice i učenici Učeničkog doma Križevci postigli zapažene rezultate u skoro svim disciplinama, kako slijedi:

Prvo mjesto u plesnom izrazu, Five more hours, Deorro, Chris Brown, Plesna skupina i naši plesači Ema Perković, Patricija Srdić, Leonardo Horvat, voditeljica Marija Kovačić.

Drugo mjesto u kategoriji Rukotvorine, za rad Svjetlost, autor Josip Berend, voditeljica Tamara Vrhovec,

Treća mjesta osvojili su naši nogometaši, odbojkašice, badminton-muški, šahisti ženski.

malom nogometu naši su učenici osvojili 3. mjesto, voditelj Igor Dodik. I djevojke su u odbojci postigle zapažen rezultat te s voditeljicom Marijom Zegnal Koretić osvojile 3. mjestoU badmintonu – muškom, voditeljica Marija Zegnal Koretić, osvojeno je 3. mjesto. U šahu, muški-ženski ostvareno je 3. mjesto, ženski šah, voditeljica Blaženka Lučki. Istaknimo da su se i ostali naši natjecatelji, učenice i učenici i njihovi voditelji istaknuli uzornim i fair-play sportskim ponašanjem. Nadamo se da će naši plesači uspjeh ponoviti i na državnoj Domijadi u Rovinju gdje će uz pobjednike i pobjednice iz drugih učeničkih domova, ponosno i odgovorno predstavljati Učenički dom Križevce, grad Križevce, županiju Koprivničko-križevačku, ali i cijelu regiju sjeverozapadne Hrvatske.

Prijateljska nogometna utakmica

Srijeda, 20. 3. 2024.

Dan ružičastih majica 2024.

Petak, 1. 3. 2024.

Valentinovo 2024.

Četvrtak, 15. 2. 2024.

Fašnik u Domu 2024.

Srijeda, 14. 2. 2024.

Šahovski turnir učeničkih domova Regije Sjever

Petak, 19. 1. 2024.

Božićna priredba 2023.

Petak, 22. 12. 2023.

Radionica Život u grupi i timski rad

Utorak, 19. 12. 2023.

Advent u Zagrebu

Utorak, 19. 12. 2023.

Copyright 2024. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci | Kontakt

Izrada: igorjelen.com