Izbornik

„Dom traži zvijezdu“

Petak, 13. 2. 2015.

I ove godine u Domu smo obilježili dan zaljubljenih. Naravno da smo domske prostorije ukrasili prigodnim panoima, srčekima, balonima, cvijećem…

Ivan Paulović, Petra Lernatić, Dane Becker, Durbek Domagoj iskazali su kreativnost u pripremi domskih prostorija za ovogodišnju domsku priredbu „Valentinovo – karaoke show“. Uvod u priredbu bio je skeč iz domskog života u izvedbi Tomislava Mikića, domskih zaljubljenih parova i naših voditeljica kroz program, Monike Štefović i Mirte Begić. A onda su domske pjevačke zvjezde izvele svoj Karaoke show. Hrabri izvođači redom su predstavljali svoje glasovne sposobnosti i scenski nastup. Među raspjevanim junacima našli su se sljedeći učenici: Domagoj Durbek, Mihael Čerti, Nenad Borojević, Jelena Vučković, Imešek Ivana, Loparić Marko, Senjan Mihaela, Ivorek Marija, Kormanić Stjepan, Mežnarić Bernardica, Burić Martina.

Žiri, Klara Habjan, Marko Antolković, Dominik Kiseljak, Horvat Guiliano, Kormanić Stjepan kao i uvijek je imao tešku odluku. Učenici nisu samo stali pred publiku i otpjevali svoje pjesme, nego su se potrudili i oko scenskog nastupa pa su neki i zaplesali. Za pobjedu se nisu gledale samo glasovne sposobnosti, nego i animiranje publike. Trebalo je uspavanu publiku i razbuditi, pa je pobjedu zasluženo odnio Mihael Čerti koji je podizao publiku i žiri na noge maestralnom izvedbom “Sweet Child O’ Mine” (Guns N’ Roses). Drugo mjesto osvojio je Nenad Borojević izvedbom skladbe „Pelin i med“ (Dino Dvornik/ Sane). Nije lako stati pred gomilu ljudi i zapjevati, pa su učenike ohrabrili odgajatelji, naša pedagoginja i bivši domci skladno otpjevavši „Da je slađe zaspati“ i „Zelene oči“.

Dom je odzvanjao veselim ritmovima, pjesmom, osmjesima, navijanjem za svoje kandidate. Iako je bilo vruće, učenici su s guštom pjevali refrene poznatih pjesama. U nekima se već naziru pjevačke zvijezde. Najbolje od svega bio je osjećaj da je svatko od učenika aktivno sudjelovao u kreiranju zajedničkog partyja.

Karaoke su pružile mogućnost svakom da otpjeva svoju omiljenu pjesmu u vlastitom aranžmanu. Svi natjecatelji nagrađeni su prigodnim poklonima – čokoladama, a nije nedostajalo niti ostalih slastica i sokova.

Da bi tehnika besprijekorno funkcionirala pobrinuo se Tibor Liber, dok su plakat najave karaoka stilski osmislile, priredile i postavile Lea Mikeš i Petra Lernatić.

Nakon jednosatnog programa i natjecanja u karaokama uslijedio je nastavak zabave uz muziku, kekse i sokove. Kako je sve izgledalo možete pogledati na našim slikama u foto-galeriji ispod teksta i filmovima na YouTube-u.

Organizator i koordinator domskog Valentinova je naša pedagoginja Tamara Vrhovec.

Priredba dobrodošlice za nove učenice i učenike

Četvrtak, 28. 9. 2023.

Hrvatski olimpijski dan

Petak, 8. 9. 2023.

Upoznaj grad u koji si došao

Srijeda, 6. 9. 2023.

Počela je nova školska godina!

Ponedjeljak, 4. 9. 2023.

Nagrada za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju

Subota, 8. 7. 2023.

Donirani plastični čepovi

Utorak, 27. 6. 2023.

Promotivni letak

Utorak, 20. 6. 2023.

Maturanti 2023.

Srijeda, 24. 5. 2023.

Copyright 2023. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci | Kontakt

Izrada: igorjelen.com