Izbornik

Božićna priredba

Utorak, 22. 12. 2015.

Povodom božićnih blagdana, u blagovaonici Doma, u ponedjeljak 21. prosinca, priređena je tradicionalna božićna večera i božićna priredba.Tomo Kišiček, Katarina Grivić, Katarina Imbriovčan, Matea Gavran, Stjepan Horvat, Ivan Đipalo, Ema Perković, Ema Katić, Aleksandar Vučković, Marko Loparić, Nikolina Bocij, Matea Benc, Emanuela Sokač, tek su neka od imena koja potvrđuju da je naš Dom pravi rasadnik mladih talenata. Muzičari, Robert Lončarić, Josip Berend, Tomislav Koprić, Ivan Koprić, Dominik Kiseljak, Marko Antolković, Tomislav Fajfar i Renato Škarec maestralno su izveli „Zvončiće“ i „Od Božića do Božića“, a igrokaz „Čudesna simbolika adventskog vjenčića“, hrvatski božićni običaji i recitacije „Ususret Božiću“ i „Moje veselje“ uveli su nas u blagdansko raspoloženje. Scenski nastup mladih plesača i plesačica, „Božić u Domu“ oduševio je sve prisutne. Na kraju programa svi zajedno otpjevali smo pjesmu „Sretan Božić!“. Ravnateljica gđa Snježana Majić svim učenicima i djelatnicima zaželjela je sretan Božić i mirne blagdane, te je napomenula da Djed Božićnjak čeka domce u njihovim sobama.

U stvaranju božićnog ozračja, uređenju pozornice, organizaciji i dekoraciji blagovaonice i pripremi i podjeli blagdanske večere i božićnog domjenka pomogli su naša ravnateljica Snježana Majić, odgojiteljica Marija Kovačić, naša pedagoginja Tamara Vrhovec, odgajatelj Đorđe Kozomara, odgajateljica Marija Zegnal Koretić i odgajatelj Igor Dodik. Organizator i koordinator božićnog programa i božićne priredbe je odgajateljica Marija Zegnal Koretić. Za tradicionalnu blagdansku večeru, pobrinule su se naše vrijedne tete kuharice.

Kroz program su nas vodili Tomo Kišiček i Katarina Grivić. Uslijedila je svima nam draga podjela božićnih poklona u nezaboravnoj izvedbi našeg djeda božićnjaka Guliana Horvata, noćnog pazitelja Ivice Bermanca i njihovih pomagača, Ivančan Marka i Jurice Perčeca. U ozračju tradicionalnih božićnih običaja ovom smo priredbom svi zajedno, doživjeli radost domskog Božića i oprostili od 2015. godine, ali i od prvog obrazovnog razdoblja.

Prijateljska nogometna utakmica

Srijeda, 20. 3. 2024.

Dan ružičastih majica 2024.

Petak, 1. 3. 2024.

Valentinovo 2024.

Četvrtak, 15. 2. 2024.

Fašnik u Domu 2024.

Srijeda, 14. 2. 2024.

Šahovski turnir učeničkih domova Regije Sjever

Petak, 19. 1. 2024.

Božićna priredba 2023.

Petak, 22. 12. 2023.

Radionica Život u grupi i timski rad

Utorak, 19. 12. 2023.

Advent u Zagrebu

Utorak, 19. 12. 2023.

Copyright 2024. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci | Kontakt

Izrada: igorjelen.com