Izbornik

Božićna priredba

Srijeda, 20. 12. 2017. Tekst: učenica Lorena Bakran, odgajatelj Đorđe KozomaraFotografije: učenica Katarina Tuba, odgajatelj Đorđe Kozomara

Mateja Đuraj, Ivona Brozd, Đureković Marko, Antonio Gazdek, David Petran… imena su koja potvrđuju da je naš Dom pravi „rasadnik“ novih, mladih talenata. Potvrdilo se to i ove godine tradicionalnim božićnim domjenkom i božićnom priredbom u organizaciji učenica i učenika, ravnateljice doma, pedagoginje, odgajatelja, odgajateljica i djelatnika doma. Uvod u program božićne priredbe bila je projekcija kratkog filma 1914 Božić i tekst Božićno primirje u izvedbi Luke i Nikole Šanteka. Kroz božićni program priredbe sigurno su nas vodili učenici Martin Imbriovčan i Luka Pintarić. Svojim glumačkim umijećem u programu istaknuli su se učenici, Martina Šinko, Lorena Bakran i Marko Đureković, a pohvale za recitacije zaslužili su Jelena Vučković i Denis Sirovec. Ema Perković i Leonardo Horvat oduševili su nas svojim plesnim umijećem. Muzička grupa, Dominik Kiseljak, Martina Šinko i Tea Gumbarević, maestralno su izveli već tradicionalne Bijeli Božić. Božić kroz povijest (Mateja Lončar i Ivona Brozd), božićni običaji, (Valentina Vrban, Mateja Đuraj), kakav je recept za sretnu obitelj (Danijela Radanac), kako se slavi Božić u različitim dijelovima svijeta (Jelena Vučković, Lorena Bakran) i, na kraju, maturant Denis Sirovec uputio je svima božićnu čestitku. Ravnateljica doma, gospođa Snježana Majić svim učenicima i djelatnicima zaželjela je sretan Božić i mirne blagdane. Sve to, u ozračju tradicionalnih božićnih običaja doživjeli smo kroz priredbu radost domskog Božića i oprostili od 2017. godine, ali i od prvog polugodišta. Uživali smo u božićnom programu nakon kojeg je uslijedila svima nam draga podjela božićnih poklona i božićno veselje i ples uz muziku naših DJ-eva Matije Alapića i Petra Lukića.

U uređenju  pozornice, dekoraciji i uvježbavanju plesne grupe pomogli su članovi grupe Sve i svašta i Glazbeno-plesno-scenska grupa, pedagoginja Tamara Vrhovec i odgajateljica Marija Kovačić. Koordinatori ovogodišnje božićne priredbe su pedagoginja Tamara Vrhovec i odgajatelj Đorđe Kozomara. Plakat najave božićne priredbe uredili su učenici Luka Pintarić i Martin Imbriovčan.

Lijep predbožićni ugođaj u našem Domu! Učenici su u Domu do petka, a onda odlaze svojim kućama kako bi s obitelji proveli božićne blagdane. Počinju im i zimski praznici, a na nastavu će se vratiti početkom drugog obrazovnog razdoblja. U našoj foto-galeriji pogledajte kako je izgledala ovogodišnja božićna priredba.

Priredba dobrodošlice za nove učenice i učenike

Četvrtak, 28. 9. 2023.

Hrvatski olimpijski dan

Petak, 8. 9. 2023.

Upoznaj grad u koji si došao

Srijeda, 6. 9. 2023.

Počela je nova školska godina!

Ponedjeljak, 4. 9. 2023.

Nagrada za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju

Subota, 8. 7. 2023.

Donirani plastični čepovi

Utorak, 27. 6. 2023.

Promotivni letak

Utorak, 20. 6. 2023.

Maturanti 2023.

Srijeda, 24. 5. 2023.

Copyright 2023. © Sva prava pridržana.

Učenički dom Križevci, Ratarna 10, P.P. 37, 48 260 Križevci | Kontakt

Izrada: igorjelen.com